19 december, 2006

En tak til de sårede politifolk

Asken er ved at være kold på Nørrebro, efter weekendens optøjer fra vensreradikale elementer. Hvis nogen skulle have glemt resultaterne af deres hærgen kan man få syn for sagn på Billeder af Ungdomshusets Hærværk:


Mens man sidder hjemme i sofaen og ser det hele udfolde sig på fjernsynet er det nemt bare at være forarget og så ellers glemme alt om det. Politifolkene, der bliver sendt ind for at stoppe de venstreradikales hærgen har dog ikke samme luksus, og i lørdags blev fire af dem - alle fra Roskilde Politikreds - såret.

De fortjener en tak fra almindelig mennesker, for at de stiller op og sætter liv og lemmer på spil.

Derfor: hvis du på nogen måde påskønner politiets ofre under arbejdet, så overvej om ikke du har lidt penge til overs til at sende de sårede en buket blomster eller et par flasker vin. Interflora er nok det mest oplagte at bruge, men hvis du bor i nærheden kan du også selv tage ind på politistationen og aflevere det personligt. Adressen er i begge tilfælde som følger:

Roskilde Politi
Kornerups Vænge
4000 Roskilde

Navnene på de fire sårede vil politiet af gode grunde ikke udlevere, så husk at gøre det klart i et vedlagt kort (eller hvis du møder op personligt), at det er de fire, gaven er tiltænkt.

UPDATE
Hvis du vælger at bruge interflora kan du gøre klart at blomsterne er til de fire sårede i rubrikken "Specielle ønsker vedr. levering". Der er dog grænser for, hvor meget man kan skrive, så personligt har jeg gjort det med teksten "Blomsterne er til 4 politifolk såret ved Ungdomshuset lørdag 16/12"

Etiketter: ,