14 november, 2010

1.282.185 grunde til at autonome skal holde deres kæft

Tre år efter røverborgen på adressen Jagtvej 69 blev jævnet med jorden har et privat firma endelig taget sig sammen til at finde på noget fornuftigt at bruge matriklen til. De kommunistiske snyltere der holdt grunden besat i næsten 25 år er selvfølgelig mopsede, og der er ikke langt til direkte trusler:

Som tidligere brugere af Ungdomshuset på Jagtvej 69 og nuværende aktivister i vores hus, vil vi minde Udviklingsselskabet af 2010 ApS om, at grundens historie gør det nødvendigt, at den også fremover skal tjene som et offentligt tilgængeligt frirum for hele København. Vi er derfor imod at grunden benyttes til erhverv, boliger eller nogen andre profitorienterede formål ...

"Når Udviklingsselskabet mener at de ikke er en del af konflikten, må der være noget de har misforstået. Køber man Jagtvej 69, gør man sig til hovedaktør i den stående konflikt om den videre brug af grunden," forklarer Troels, og afslutter: "Det er derfor naivt, når Udviklingsselskabet påstår at de ikke ønsker at være en del af konflikten - det er de nu! Vi opfordrer til at de dropper deres projekt, hvis de fremover ikke ønsker at være en del af problemet". ...

Grunden Jagtvej 69 kommer ALDRIG til at danne grundlag for nogens egen økonomiske vinding.

Aversionen mod "nogens økonomiske vinding" har dog ikke fået de røde snyltere til at takke nej til de 1.282.185 kroner af hårdtarbejdende københavneres skattepenge, som de har truet sig til årligt siden 2007. Det ville være moralsk konsistens, og der er intet der minder om moral på den ende af det politiske spektrum.

Mit løsningsforslag: det nuværende "Ungdomshus"/Venstreekstreme tilholdssted på Dortheavej 61 byttes med Jagtvej 69. Iværksætterne får et andet sted at demonstrere det private initiativs kreative energi, og de venstreekstreme bumser får en bar grund til at demonstrere deres ideologis fravær af reel kreativitet og generelt totale fallit på.

Etiketter: , ,