30 marts, 2009

Korrektiv til Politiken

Politiken kan idag i artiklen "Mand død efter knivstik under trafikskænderi" fortælle, at en 29-årig "fynbo" der 25. marts kom op at skændes med et par medtrafikanter og efterfølgende blev stukket ned, er død.

Politiken har som sådan ret i hændelsesforløbet. Der mangler bare et par detaljer, for Politiken har af-etnificeret historien:

- Offeret var ikke "fynbo", men iraker, af politiet betegnet som "gangster", dømt for flere tilfælde af grov vold, udvist til Irak, men stadig her i landet på tålt ophold, da statsmaskineriet ikke mener man kan sætte ham på et fly til hans hjemland.

- Knivstikkerne var ikke bare "medtrafikanter". Brødreparret er også begge hardcore kriminelle fra Odense-forstaden Vollsmose, og udlængingen der førte kniven er tidligere dømt for at have stukket en dansk familiefar ned i Nyborg i 2007 - sagen vagte almindelig bestyrtelse, fordi den i første omgang blev droppet på grund af inkompetente procedurefejl fra politiets side. Siden blev den dog genoptaget og den udenlandske knivstikker idømt to et halvt års fængsel. Han har bare anket sagen, så han var på fri fod til at stikke endnu flere ned. Denne gang dog ikke en dansk familiefar.

Etiketter: , , , ,

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vi mangler en mordpatrulje, der kan sættes på sagen.

falkeøje

12:29 AM  
Blogger Henrik said...

Du vil måske have opdaget, at mord er en strafbar handling. Opfordring til samme vistnok også.

Drab med forsæt er kriminaliseret af en åbenlys grund: folk sidder ikke bare og tager slagene. Der vil blive slået igen. Og ikke kun på dem der allerede er indblandet i sagen.

Mellemamerika i 80erne er også meget illustrativ for effekten: det civiliserede samfunds normer (ALLE normer) eroderes, folket brutaliseres, og dem man er efter er der stadig bagefter.

6:03 AM  
Anonymous Anonym said...

Falkeøje ,du er en skovl med dine dumme komentarer over hele nettet. Så vil du ha borgerkrig, så vil du ha mordpatruljer, så vil du ha skudt dit og så vil du ha myrdet dat, jøderne er du heller ikke glad for.
Vil du ikke bare være så god at gøre noget selv og så ellers lukke røven inden du får dømt og lukket en eller flere blogge.

9:32 AM  
Anonymous Anonym said...

"Vi mangler en mordpatrulje, der kan sættes på sagen.

falkeøje"

Du er en fantast/idiot der på et eller andet tidspunkt får lukket en eller flere Blog's, evt. dømt en Blogger, pga. dine totalt stupide, betonagtige "mordtrusler" mod dette og hint, tænk dig om, før det er for sent-

5:18 PM  

Send en kommentar

<< Home