06 december, 2007

TRE!

De sidste 6 års penge har der, grundet behovet for forhørsmetoder der går ud over "vil du ikke nok godt fortælle os om, hvor alle dine terrorist-venner er"-stadiet været kørt en grov kampagne fra især venstredrejet hold mod USA´s brug af hvad der herfra kaldes tortur.

En af de teknikker, der bruges for at knække hardcore terroristers modstand, og som derfor kaldes tortur, er den såkaldte "waterboarding". Denne går ud på at et klæde lægges over terroristens hovede, hvorefter der hældes vand på. Terroristen lider ikke skade, men synes de sekunder det varer, at det føles som at drukne. Den terrorist, der har været udsat for teknikken længst et Khalid Sheikh Mohammed, der ventede to et halvt minut, før han begyndte at tale.

Forargelsen over teknikken har - åbenbart fordi den er ubehagelig, ikke fordi den faktisk tilføjer terroristen skader - bragt et veritabelt ramaskrig med sig. Indtrykket har været, at stort set samtlige indsatte i Guantanamo-fangelejren har været udsat for det.

Og så viser det sig, at det samlede antal terrorister, CIA har anvendt teknikken på er 3.

Tre!

Samtidig skal man lede længe efter venstrefløjs og menneskerettighedsorganisationers fordømmelser af islamiske terroristers daglige mord på folk på alverdens grufulde måder.

Etiketter: