12 januar, 2007

Løgnagtig propaganda

Det seneste våben i de islamiske terroristers propaganda-kampagne mod befrielsen af Irak er Lee Kendell Tucker, en amerikansk soldat de slog ihjel i et vejsidebombe-angreb. I vraget af hans Humwee fandt de hans USB-nøgle, komplet med personlige billeder, video af hans fødseslsdag og et brev hjem til familien, hvor han beskriver de amerikanske soldaters tiltagende demoralisation, korruption og desperation, samt deres tiltagende brutale metoder over for almindelige irakere.

For at udnytte det så effektivt som muligt valgte terroristerne (Iraks Islamiske Armé) at sammenstykke Tuckers billeder og video-klip til en lille videofilm, hvor én af terroristerne læser hans brev op hen over som soundtrack. Hele molevitten blev så lagt online på Lee-Flash.com sammen med en samling links til amerikanske organisationer der er modstandere af Irak-krigen, så terroristerne kunne være sikre på at deres yndlings-amerikanere kunne få så megen støtte som muligt.

Der er ét problem med hele molevitten: Lee Kendell Tucker er i live og har det udmærket, har aldrig skrevet et brev som det der læses højt, og har aldrig givet udtryk for anti-krigsholdninger som de der tillægges ham. Det eneste der ikke er løgn i hele historien er, at billeder og video-klip er Tuckers, og at de lå på hans USB-nøgle. Den blev stjålet i Irak.

The Blotter og Wizbang har mere.

Tag alt, der kommer fra islamisters mund med et gran salt eller ti.

Etiketter: , ,