08 januar, 2007

Vi venter stadig på fordømmelsen fra FN

Irak-krigen har ført til nye standarder for, hvad ofre for krig er. For at blæse tallene op er venstredrejede aktivister nu rutinemæssigt begyndt at inkludere folk dræbt i ordinær kriminalitet, ud over at de påstår alle de dræbte er civile. Personligt mener jeg ikke, det er andet end manipulation med tallene - talmagi, om man vil - men lad nu det ligge. Vi prøver istedet at anvende samme metode på en anden yndlings-konflikt blandt venstrefløjsere: den israelsk-arabiske.

Ifølge den venstredrejede Israelske menneskerets-organisation B´Tselem dræbte israelske sikkerhedsstyrker mellem 1. januar 2006 og 27. december samme år sammenlagt 322 arabere, "der ikke deltog i kamphandlinger" på dødstidspunktet. Det nævnes ikke, om det inkluderer terrorister sprængt i småstumper af israelske raketter mens de helt fredeligt er på vej for at foretage nye terror-angreb.

Ifølge den arabisk menneskerettighedsorganisation Palestinian Independent Commission for Citizens' Rights dræbte araberne samtidig 332 af hinanden alene i årets første 11 måneder.

Med andre ord slår araberne altså flere arabiske civile ihjel end israelerne gør. Det samme er forøvrigt også tilfældet i Irak, når det drejer sig om arabere vs. koalitionen.

Etiketter: , , , , ,