26 maj, 2008

98% af muslimske kvinder: hellere tørklæde end arbejde

Politiken har foretaget en rundspørge blandt 315 muslimske studerende ved videregående uddannelser. Af disse var 216 kvinder, og det er om dem, dette indlæg handler.

Af de 216 kvinder svarede 141 "ja" til, at de gik med tørklæde. Det er 65%, altså næsten to trediedele - på landet videregående uddannelsesinstitutioner! Altså ikke megen moderation her. Men det bliver værre.

Stort set samtlige tørklæde-bedækkede - 98% - siger, de ikke vil bruge den skatteyderbetalte dyre uddannelse til noget, hvis deres evt kommende arbejdsgiver ikke vil identificeres med det totalitære symbol, tørklædet jo er.

Samtidig siger 65% af svar-personerne, at de overvejer at flytte til udlandet.

Da Danmark åbenbart ikke står til at skulle nyde nogen fordel af investeringen i disse mennesker, og da de dermed nytteløst optager studiepladser for folk der faktisk gerne vil arbejde her til lands og således betale udgiften til deres uddannelse tilbage, bør man måske overveje følgende:

Lav ikke sådanne undersøgelser EFTER folk er kommet på uddannelserne. Lav dem FØR. Der er ingen grund til at spilde tid og penge på at uddanne folk, der ikke gider arbejde pga ideologisk kvababbelse. Vi sorterer i forvejen folk fra pga karakterer, fordi vi går ud fra at det ikke kan betale sig at uddanne dem med lave af slagsen. Måske var det en idé at gøre det samme her.

OPDATERET:

For den sags skyld kom der i ugen der gik endnu en bekræftigelse på, at hele historien om tørklædet som udelukkende religiøst betinget (=det hører ind under trosfrihed) er en and. Som islam-kendere ved ER der jo faktisk en religiøs begrundelse for tørklædet (det er der også for feks hagekorset, men mere om det en anden gang), nemlig at tildække kvinders skønhed, så muslimske mænd ikke går igang med at voldtage dem. Jo mindre tiltrækkende, jo mere rettroende muslimsk.

DR, der som sædvanligt stort set intet ved om de ting de beskæftiger sig med, valgte alligevel at lave en skønhedskonkurrence under titlen "Miss Tørklæde". Da tørklædet af religiøse årsager skal tildække skønhed vil en konkurrence der forsøger at finde den mest tiltrækkende tørklæde-tøs selvfølgelig forbryde sig mod hele tørklædets religiøse betydning, og man kunne forvente et oprør fra rettroende muslimer.

Da nogle muslimer imidlertid gerne ser Danmark islamiseret så hurtigt som muligt, er en lejlighed til at lade som om muslimske kvinder er "ligesom alle andre", og altså ikke bare andenrangsmennesker som koranen foreskriver, mere end velkommen. Her holder tørklædet op med at være et simpelt redskab (til at forhindre at muslimske mænd udøver voldtægt), og overgår til at være et symbol, der skal sælge hele islam-pakken. I den situation er tørklædet ikke længere et spørgsmål om personlig tro, men et led i udbredelsen af islam som ideologi - islamismen.

Af samme grund er den kendte islamist (og når det kan give islamismen indflydelse også kommunist) Asmaa Abdol-Hamid da også for.

Etiketter: ,

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det er idiotisk at ofre bistandshjælp på muslimske kvinder, der sætter tørklædet højere end arbejdsmarkedet.

Skal vi absolut have fremmede i landet, hvorfor har vi så ikke valgt philipinere, de er katolikker for det meste, og jeg har mødt dem på amerikanske arbejdspladser, hvor de indgår helt naturligt med europæere.
Tanken med muslimer er dødfødt.

falkeøje

9:51 PM  
Blogger Sensimilla said...

Hallo, prøv lige at læse spørgmålet før i tager stilling til rundspørgeresultatet. Det fremgår helt klart at muslimske kvinder ikke vil acceptere at deres ARBEJDSGIVER smider tørklædet! "Blandt de adspurgte bærer 140 kvinder tørklæde. Og af dem svarer 98 procent, at det er usandsynligt eller helt usandsynligt, at de vil acceptere en arbejdsgivers ønske om at smide tørklædet."

Hilsen Sensimilla.

12:37 PM  
Blogger Henrik said...

Det er journalisten, der ikke har forstand skabt om grammatik, Sensimilla.

1:04 PM  
Anonymous Anonym said...

Sensimilla har ret, for en muslimske kvinde er det vigtig at hold i sine traditioner og bære tørklædet.

9:51 AM  

Send en kommentar

<< Home